Hur får jag bonus?

När du blir kund hos oss så får du poäng direkt från första köpet. Med dessa poäng kan du klättra i vårt lojalitetsprogram och få fasta rabatter som gäller i hela shoppen. Som medlem får du även unika erbjudanden, merch, inbjudningar och annat kul! 

Läs mer om vår kundklubb på vår hemsida.


SpeedBonus - Tjäna poäng varje gång du handlar.

SpeedBonus är ett system som ger dig poäng varje gång du handlar. Den första varje månad summeras dina inköp ihop och du får en utbetalning i form av poäng, som du ser på "Din sida". Poängen beräknas på flera faktorer som sedan ger dig en summa efter hur stor din order är. Varje krona som spenderas i shoppen kommer i runda slängar att omvandlas till 0.1 poäng. Detta betyder att en order på 10 000 SEK kommer att omvandlas till 1 000 poäng. Omvandlaren tar inte hänsyn till extra kostnader såsom frakt.

Du kan sedan spara poängen mot SpeedBonus nivåer. SpeedBonus nivåerna ger dig en fast rabattsats i hela shoppen under den tid som poängen är gilltiga samt du uppfyller de krav som nivåerna har.

När du har mottagit dina första poäng kommer din personliga 12-månaders kvalificeringsperiod att starta. Denna kvalificeringsperiod baseras på ditt första köp och kommer att vara i 12-månader. Detta betyder att om du genomför ett köp i februari kommer din kvalificeringsperiod att börja den 1 februari och pågå till den 31 januari det efterföljande året.