Erbjuder ni sponsring & samarbeten?

Sponsring & Samarbeten

Vill du få hjälp med ditt bilbygge för att nå till din dröm lättare?  Då kan vårt delsponsrings-program vara rätt för dig!
Här nedan förklarar vi lite mer och även hur du ansöker.

Vad förväntas av dig som blir ambassadör?

För att representera varumärke så ska du hjälpa till att sprida varumärket till lämpliga målgrupper. Detta sker t.ex genom taggningar i sociala medier, dekaler på bilen eller användning  av  ambassadörskläder på träffar & utställningar, rekommendationer av din sponsor i forumtrådar och kommentarsfält.

Vi  tittar bl.a på hur många följare & räckvidd du har, men framförallt kvaliteten på din spridning och nuvarande närvaro både online & offline. 

Ett bra sätt att ge spridning till varandra är att skicka in bilder med hög kvalitet till oss. Då kan vår marknadsföring använda sig av bilderna och sprida din bil med hundratusentals exponeringar.

Vad krävs för att bli ambassadör?

För att kunna bli ambassadör så behöver du vara befintlig kund hos oss. Vi erbjuder ingen en ambassadörsroll om man inte tidigare handlat av oss.

Vad får du som kund ut att vara en ambassadör?

Om du blir antagen till vårt program så kommer du förutom tillgång till gratis klädpaket & merchandise för ambassadörer, få tillgång till de bästa möjliga priser på hundratals varumärken. I vårt program tar vi tillsammans fram de bästa priserna för just dig och din order. Vissa varumärken är väldigt restriktiva med deras sponsring, men där är vi en perfekt mellanhand som kan hjälpa dig nå produkterna som annars är väldigt exklusiva. 

Förutom prisreduceringar som hjälper dig att nå din drömbil, så hjälper vi dig även att synas genom våra marknadsföringskanaler och sociala plattformar. 

Du får även visa för alla att du är en stolt ambassadör för DDESIGN - Din motorsportbutik på nätet. 

Fortfarande intresserad? 

Maila support@ddesign.nu och märk mailet med "Sponsor-förfrågan", så är du med i vår urvalsprocess. Vi återkommer om du blir antagen.