Maxton Design - Levereranstider

Vanliga frågor om Maxton Design

 

Varför är leveranstiden så lång? 

Maxton Design tillverkas på en enda plats i världen - Wojnicz, Polen. Produkterna tillverkas för hand från grunden, putsas, får finish och skickas över hela världen. Kvaliteten är otroligt hög och man tänker på varje liten detalj. Ingenting lagerförs hos Maxton Design i Polen, utan varje order behandlas individuellt. Ingenting tillverkas förens en order är lagd, därav är produktionstiden ho Maxton mellan 35-72 dagar.

 

Kan man påskynda processen?

Maxton Design siktar på kvalitet och noggrannhet. Dessa produkter kräver människor med erfarenhet och kompetens inom området, och man kan inte öka produktionstakten för mycket utan att påverka kvaliteten. Då kvalitet och finish är prio ett, så står vi bakom Maxton Design i idéen om att bra produkter får ta tid.

Vi på DDESIGN köper löpande in extra produkter och då syns lagersaldot i shoppen. Men i de flesta fall där det står "Beställningsvara" så är den uppskattade leveranstiden 5-6 veckor just nu. Leveranstiden kan skilja lite pga produktionstiden som Maxton Design uppskattar. Men 95% av ordrarna just nu ligger på 5-6 veckor.

 

Exempel ur webbshoppen: